Mamma Care Praktijk
Vraag en Antwoord

 

 

Mamma Care Praktijk

Vraag en Antwoord

Hoe onderhoud ik mijn borstprothese?

De prothese moet regelmatig schoongemaakt worden, bij voorkeur elke dag, reinig de prothese met zachte zeep, spoelen met lauwwarm water en afdrogen met een zachte handdoek. De prothese mag nooit op de verwarming of met een föhn gedroogd worden. Past u op met scherpe voorwerpen zoals, corsages en spelden.

Hoe lang gaat een borstprothese mee?

Dit is voor iedere vrouw verschillend. Wanneer een prothese oud geworden is, ziet u bijvoorbeeld luchtbelletjes onder de folie of is de prothese niet mooi meer in model. Een prothese die lek is, is niet goed meer. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met uw mammacare adviseur om te overleggen.

Mamma Care Praktijk
Kan ik de borstprothese ook ‘s nachts dragen?

Het is voor de levensduur van de prothese beter om er niet mee te slapen, maar (eventueel samen met de bh) in de verpakking van de prothese te leggen.

De prothese past niet meer bij mijn borst, vergoedt de verzekering een nieuwe?

Wanneer de maat van uw borst veranderd is, bijvoorbeeld door medicijn gebruik of gewichtsverlies, kan het nodig zijn om de maat van uw prothese hierop aan te passen. In de meeste gevallen wordt de prothese dan vergoed door uw zorgverzekering.

Kan ik zwemmen met mijn borstprothese?

Ja, u kunt met uw prothese zwemmen maar er zijn ook speciale zwemprothese. Voordeel hiervan is dat u bij het omkleden uw borstprothese in uw bh laat zitten en uw zwemprothese in uw badpak.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.

Contactinformatie

Mamma Care Praktijk
Akkerwindestraat 14
4761 ZG Zevenbergen

Kvk: 58320202
Btw: 155320129 bo2

Contact

U kunt ons natuurlijk altijd middels onderstaand contactformulier een mail sturen met uw vraag. Mammacarepraktijk C Care is gevestigd in Zevenbergen en werkt op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op.