Mamma Care Praktijk
Borstoperatie

 

 

Mamma Care Praktijk

Borstoperatie

De diagnose borstkanker. Bijna één op de acht vrouwen in Nederland krijgt er in haar leven mee te maken.

Het proces om het verlies van een of beide borsten te moeten accepteren, is voor een vrouw die net geopereerd is heel zwaar. En naast begrijpelijke angst en onzekerheid zijn er ook praktische bezwaren. Zoals een litteken dat nog langere tijd gevoelig blijft, de bijwerkingen van de chemotherapie, uw huid die niet goed tegen bestraling kan en snel geïrriteerd raakt of lichamelijke problemen door lymfoedeem.

In deze onzekere periode wil ik u graag helpen uw zelfvertrouwen weer terug te vinden. Met tips, adviezen, een passende (deel) prothese, mooie lingerie en badmode die zijn aangepast aan uw lichaam, wensen, leven en activiteiten.

Na de operatie heeft u in het ziekenhuis wellicht een tijdelijke verbandprothese gedragen. Als na zes weken de wond goed genezen is en als u daar aan toe bent, kunt u een afspraak maken voor de eerste verstrekking van een borstprothese. U kunt veelal binnen 5 werkdagen terecht. Vergeet u vooral niet om het aanvraagformulier van het ziekenhuis en uw zorgpas mee te nemen. Tijdens het kennismakingsgesprek maak ik samen met u een zorgplan dat vastgelegd wordt in uw dossier. Dan wordt uw tijdelijke prothese meestal opgevolgd door een definitieve oplossing; een borstprothese die zoveel mogelijk overeenkomt met de vorm en de omvang van uw eigen borst en een goed passende prothese bh met hoesjes in de cups waardoor u de borstprothese veilig kunt dragen en die gemaakt is van zacht en huidvriendelijk materiaal. Siliconen is een veelzijdig, milieuvriendelijk materiaal dat het vrouwelijk borstweefsel natuurgetrouw nabootst omdat het zacht en soepel aanvoelt en de warmte van het lichaam gemakkelijk overneemt.

C Care adviseert u en meet de borstprothese bij u aan. U kunt kiezen uit verschillende merken, maten, vormen en soorten. Zo krijgt u een mooie symmetrische vervanging die zo veel mogelijk gelijkenis heeft met uw eigen borst. Zelfs voor de meest ingrijpende operatiewond is er een passende prothese verkrijgbaar. Bij kleinere, borstsparende ingrepen heeft C Care uitgebreide mogelijkheden op het gebied van deel- en schaalprotheses. Deze zijn ook in verschillende vormen, soorten en maten leverbaar en sluiten zo het beste aan bij diverse operatietechnieken.

Zelfs ter vervanging van uw tepel heeft C Care verschillende tepelprotheses C Care levert borstprotheses van de merken Anita en Amoena . Mocht uw maat, ondanks de uitgebreide collectie, niet op voorraad zijn dan wordt die speciaal voor u besteld en kunt u, zonder enige verplichting, binnen 48 uur opnieuw komen passen.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.

Contactinformatie

Mamma Care Praktijk
Akkerwindestraat 14
4761 ZG Zevenbergen

Kvk: 58320202
Btw: 155320129 bo2

Contact

U kunt ons natuurlijk altijd middels onderstaand contactformulier een mail sturen met uw vraag. Mammacarepraktijk C Care is gevestigd in Zevenbergen en werkt op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op.