Mamma Care Praktijk

Bent u niet tevreden?

 

 

Mamma Care Praktijk

Bent u niet tevreden?

C Care doet er alles aan om al haar klanten tevreden de deur uit te laten gaan. Ik sta garant voor hoogwaardige producten en goede service. Ik lever alle producten onder volledige fabrieksgarantie. De door mijn leveranciers bepaalde garantieperiodes en voorwaarden worden zonder discussie door C Care nageleefd. In veel gevallen mag ik daar zelf besluiten over nemen., bij twijfel zal het beroep op garantie worden voorgelegd aan de betreffende leverancier.

Helaas kan het toch zo zijn dat ik een ontevredenheid van u verneem over een hulpmiddel, dienst of product. C Care zal er dan alles aan doen om uw klacht op correcte en zorgvuldige wijze in behandeling te nemen, u op de hoogte te houden van de voortgang hiervan en uiteindelijk de klacht naar alle tevredenheid voor u op te lossen.

Hiervoor hanteert C Care een door de SEMH opgesteld klachtenprotocol, waarover ik u graag meer wil uitleggen.

Mamma Care Praktijk

Ik ben verplicht om binnen 5 dagen op uw klacht te reageren en u op de hoogte te houden over de voortgang en de termijn waarop de klacht wordt afgehandeld. Ik zal de ontvangst van uw klacht schriftelijk bevestigen en u vragen om een klachtenformulier in te vullen. Uw klacht wordt dan in behandeling genomen. Ik zal de mogelijke oorzaak analyseren en de daarbij behorende maatregelen nemen, het kan voorkomen dat ik een onafhankelijke bemiddelaar aanwijs die de klacht in behandeling neemt. Zo nodig neem ik de juiste corrigerende en preventieve maatregelen om dergelijke klachten in de toekomst te voorkomen.

Indien ik samen met u niet tot overeenstemming kan komen, heeft u de mogelijkheid de klacht schriftelijk aan te melden bij Erisietsmisgegaan.nl (Postbus 3045, 3761 CA Soest), info@erisietsmisgegaan.nl. C Care is aangesloten bij deze klachtencommissie, deze commissie kan een klacht gegrond of ongegrond verklaren.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.

Contactinformatie

Mamma Care Praktijk
Akkerwindestraat 14
4761 ZG Zevenbergen

Kvk: 58320202
Btw: 155320129 bo2

Contact

U kunt ons natuurlijk altijd middels onderstaand contactformulier een mail sturen met uw vraag. Mammacarepraktijk C Care is gevestigd in Zevenbergen en werkt op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op.