Mamma Care Praktijk
Borstprothese

 

 

Mamma Care Praktijk

Borstprothese

Direct na de operatie wordt een tijdelijke textielprothese gedragen. Deze wordt vaak in het ziekenhuis aangemeten voordat u naar huis gaat. Deze noodprothese kunt u dragen in een bh zonder beugels.

4 tot 6 weken na de operatie kunt u een afspraak maken voor een siliconen borstprothese. Twijfelt u of het litteken al voldoende herstelt is, dan kunt u eerst overleggen met uw behandelend arts of mammacare verpleegkundige.

Het is van groot belang dat een prothese er natuurlijk uitziet en zo natuurlijk mogelijk draagt. Iedere vrouw is anders en daarom zijn er veel verschillende modellen en maten. De prothese moet een natuurlijk draaggevoel geven in het dagelijkse leven, maar ook tijdens sporten of zwemmen.

Mamma Care Praktijk
De prothese wordt gemaakt van siliconen, dat is een veelzijdig, huid- en lichaamsvriendelijk materiaal dat het vrouwelijke borstweefsel natuurlijk nabootst. Het voelt zacht aan, is vochtregulerend en neemt snel de lichaamstemperatuur aan.
Naar gelang uw wensen, de operatietechniek, en eventuele fysieke klachten, neem ik alle tijd die nodig is om u te adviseren en zo samen tot een keuze te komen die u zelfvertrouwen geeft.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.

Contactinformatie

Mamma Care Praktijk
Akkerwindestraat 14
4761 ZG Zevenbergen

Kvk: 58320202
Btw: 155320129 bo2

Contact

U kunt ons natuurlijk altijd middels onderstaand contactformulier een mail sturen met uw vraag. Mammacarepraktijk C Care is gevestigd in Zevenbergen en werkt op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op.