Mamma Care Praktijk
Contactprothese

 

 

Mamma Care Praktijk

Contactprothese

Om een contact- of plakprothese te kunnen dragen, moet het litteken volledig hersteld zijn. Hiervoor kan, indien mogelijk, gekozen worden vanaf een jaar na de operatie.

Bij een oneffen litteken, veel transpiratie of een grote cup maat kan het voorkomen dat een contactprothese niet voldoende kan hechten.

Vrouwen die kiezen voor een contactprothese ervaren meer vrijheid in beweging en kledingkeuze. De prothese hecht direct op de huid en volgt alle bewegingen van het lichaam. De prothese verdeelt het gewicht over de borstwand. Dit kan nek- en schouderklachten verminderen. Ook kan, door de masserende werking, in sommige gevallen lymfoedeem verminderen.

Dagelijks onderhoud is van erg groot belang voor een duurzame plakwerking. Een contactprothese moet daarom elke dag grondig gereinigd worden met bijgeleverde cleaner.

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.

Contactinformatie

Mamma Care Praktijk
Akkerwindestraat 14
4761 ZG Zevenbergen

Kvk: 58320202
Btw: 155320129 bo2

Contact

U kunt ons natuurlijk altijd middels onderstaand contactformulier een mail sturen met uw vraag. Mammacarepraktijk C Care is gevestigd in Zevenbergen en werkt op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op.