Mamma Care Praktijk

Vergoeding

 

 

Mamma Care Praktijk

Vergoeding

Uw borstprothese wordt vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering. Elke twee jaar hebt u recht op vergoeding van een vervangende borstprothese. Niet alle zorgverzekeraars hanteren dezelfde voorwaarden in de aanvullende pakketten. Soms worden prothese lingerie, prothese badkleding, zwemprotheses en accessoires voor plakprotheses vergoed. Het loont de moeite om dat goed in de polisvoorwaarden van uw zorgpakket na te kijken.

Bij C Care heeft u voor de eerste verstrekking van een prothese een aanvraagformulier van uw huisarts of behandelend specialist nodig waaruit blijkt dat voor u een borstprothese noodzakelijk is. Dit formulier geeft u tijdens de intake bij uw eerste afspraak af. Ook nieuwe klanten die voor een vervolgverstrekking een afspraak willen maken, dienen een aanvraagformulier te overleggen.

Alle zorgverzekeraars hebben C Care gemachtigd om u een borstprothese te leveren en de declaratie ervan voor u af te handelen zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Mamma Care Praktijk

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.

Contactinformatie

Mamma Care Praktijk
Akkerwindestraat 14
4761 ZG Zevenbergen

Kvk: 58320202
Btw: 155320129 bo2

Contact

U kunt ons natuurlijk altijd middels onderstaand contactformulier een mail sturen met uw vraag. Mammacarepraktijk C Care is gevestigd in Zevenbergen en werkt op afspraak. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem spoedig contact met u op.