5 oktober is het precies 10 jaar geleden dat ik met mijn praktijk begon, spannend want ik had mijn lingeriezaak verkocht en nam een sprong in het diepe.. maar nog geen minuut spijt gehad!!

10 jaar later vervult de praktijk een regiofunctie en ben ik enorm dankbaar dat zoveel dames mij het vertrouwen schenken en voor mijn praktijk kiezen.Natuurlijk wil ik hier samen met jullie bij stilstaan en nodig ik jullie uit op WOENSDAG 11 OKTOBER voor een gezellige middag met een hapje en een drankje in ‘de Borgh’ IJshof 2 in Zevenbergen (er is voldoende parkeerplaats).

De ontvangst is vanaf 13.30 en het programma begint om 14.00 uur tot 16.00 uur.
Er is een modeshow, verder zijn aanwezig: Carine Claes (adviseuse bij Amoena), Nicole de Graaf (namens de borstkankervereniging) en laat je verder aangenaam verrassen!Mocht je er graag bij zijn dan ben je van harte welkom, maar een vriendelijk doch nadrukkelijk verzoek om je aan te melden: dat kan per mail, WattsApp of telefonisch.

Lieve groet,
Carina Clarijs, 06-3806 3309