Praktijk

Mamma Care

Een borstoperatie is zeer aangrijpend. Ik hoop dat ik voor u een puzzelstukje in het grote geheel mag zijn om uw zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden.

 

Afspraak makenMeer informatie
Mamma Care Praktijk

U verdient alle aandacht!

C Care is door de Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH) getoetst en gecertificeerd als erkend leverancier van borstprotheses en andere mammacare producten.

Deze onafhankelijke organisatie heeft in samenspraak met de branche, gebruiksorganisaties en zorgverzekeraars eisen opgesteld waaraan een erkend leverancier moet voldoen om de kwaliteit van het aanmeten en leveren van medische hulpmiddelen te garanderen. C Care voldoet aan al deze strenge kwaliteitseisen op het gebied van inrichting, documentatie, hygiëne en voorraad. De SEMH controleert elk jaar aan de hand van toetsing of de leveranciers aan deze eisen voldoen.

Mamma Care Praktijk
Mamma Care Praktijk

Wie ben ik

In 1989 ben ik begonnen in het mooiste vak wat je je kunt bedenken; het verkopen van lingerie. Dit heb ik tot eind 2012 met heel veel plezier gedaan.

Toen heb ik, na lang wikken en wegen, besloten de opleiding tot mammacare adviseuse te volgen en een gespecialiseerde praktijk te starten, en op 5 oktober 2013 was het zover.
Met zo’n 30 jaar ervaring en regelmatig bijscholing en training blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent operatietechnieken en mammacare artikelen.
Ik had al een mooi vak maar als mammacare adviseuse heb ik een bijzonder mooi vak!

Carina Clarijs

Mamma C CARE Praktijk is gespecialiseerd in borstprotheses, prothese lingerie, prothese badmode en accessoires.

Er wordt alleen op afspraak gewerkt zodat ik, samen met u, onder het genot van een kop koffie, uw wensen en de mogelijkheden kan bespreken, en in alle rust en privacy de borstprothese met bijbehorende lingerie en badmode kan passen.

Carina Clarijs

Mamma Care Praktijk

Winkel

Nieuwsbrief

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Cadeaubon

Mamma Care heeft ook cadeaubonnen met elk gewenst bedrag verkrijgbaar.

Route

De locatie van onze winkel is makkelijk toegankelijk.